Ads Top

Panasonic lanceert Europees mid-range assortiment

Panasonic heeft in Amsterdam zijn nieuwe Europese assortiment middensegment VIERA LED LCD televisies voor 2014 bekendgemaakt. De AS650, AS740 en AS750 modellen bieden innovatieve nieuwe functies die zorgen voor een slimmere tv-ervaring. Met TV Anywhere heeft men bijvoorbeeld vanaf elke locatie ter wereld toegang tot televisieprogramma's of opnames.
Dankzij de Direct LED (D-LED) backlight-technologie biedt de nieuwe serie een consistente helderheid. De Dual Core Plus-processor en 1200 Hz BackLight Scanning Intelligent Frame Creation Pro (BLS IFC) zorgen in alle omstandigheden voor scherpe details.
De AS750 met zijn ingebouwde Twin HD Tuner kan alle digitale HD- en SD-programma's ontvangen via de kabel, satelliet en DVB-T zonder dat men een andere ontvanger nodig heeft. De tuner kan tegelijkertijd twee HD-programma's ontvangen én een van die programma's gelijktijdig opnemen op een externe USB-drive.
Er wordt ook ondersteuning geboden voor HbbTV. Voor gegevensoverdracht naar de AS750 zijn drie USB-ingangen beschikbaar, waaronder een USB 3.0-ingang voor suppersnelle verbindingen (de AS650 heeft twee USB 2.0-ingangen). Als men een Skype-videogesprek wil voeren, schuift de geïntegreerde hoge resolutie camera van de AS740 automatisch uit, en weer in als het gesprek is beëindigd.
Met de Panasonic TV Remote 2 App en een verbinding via de Panasonic Cloud kan men live programma's of films streamen naar een tablet of smartphone. Dat kan overal ter wereld via een USB-harddiskdrive die is aangesloten op de TV. Als men op reis gaat, dan kan men met TV Anywhere een film beginnen te kijken als men thuis is, opnemen aanzetten voordat men vertrekt en dan verder kijken als men aankomt in zijn hotel. 
Het goedkoopste model kost 799 euro, het duurste 1699.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.