Ads Top

Instap Smart TV van Toshiba

Toshiba Consumer Products presenteert de nieuwe L5-serie: een Full HD 3D televisie in de beeldschermformaten 102 cm (40 inch) en 122 cm (48 inch). De modellen uit de L5-serie verrijken de televisie-ervaring met een grote variatie aan online content en flexibele connectiviteit - zoals een internetbrowser waarmee websites kunnen worden opgezocht, doorgebladerd en opgeslagen.
Daarnaast is er toegang tot video-on-demanddiensten, waaronder YouTube, zodat de gebruiker content kan bekijken op het moment dat het hem uitkomt.
De L5-serie beschikt tevens over een Full HD resolutie en active shutter 3D technologie. Films en televisieprogramma's worden scherp, in beeld gebracht. 2D-content wordt door de tv-processor met gemak direct omgezet naar 3D. En dankzij een AMR+ 400 (Active Motion & Resolution) paneel worden ook snelle actiebeelden zoals bij sportuitzendingen soepel en vloeiend in beeld gebracht.
De modellen uit de L5-serie hebben hetzelfde opvallende design dat alle recente modellen van Toshiba kenmerkt, met een smalle, zwarte omranding, afgewerkt met een zilverkleurige sierstrip en voet.
De modellen uit de Toshiba L5-serie zijn naar verwachting in mei beschikbaar tegen een adviesprijs van 599 euro (40L5) en 799 euro (48L5).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.