Ads Top

Gloednieuwe Nikon 1 V3


Nikon voegt de gloednieuwe Nikon 1 V3 toe aan hun assortiment Nikon 1-systeemcamera's. De Nikon 1 V3 is met zijn continu-opnamen van 20 beelden per seconde mét autofocus ’s werelds snelste systeemcamera, zo stelt het Japanse bedrijf. Met zijn professionele, supersnelle prestaties en draagbare behuizing is deze camera altijd klaar om actie vast te leggen.
De Nikon 1 V3 is ontworpen voor serieuze fotografen die snelheid, kracht en betrouwbaarheid eisen. Zelfs bij continue autofocus biedt de Nikon 1 V3 zeer hoge continu-opnamesnelheden tot 20 beelden per seconde. Nikon's hybride AF-systeem heeft 171 autofocuspunten die razendsnel op de actie scherpstellen. De grote CMOS-sensor van 18,4 megapixels met ISO 160-12.800 zorgt voor prachtig gedetailleerde resultaten en de nieuwe EXPEED 4A-beeldprocessor verhoogt de algehele prestaties en geeft de camera een baanbrekende snelheid en groot dynamisch bereik.
Als eerste Nikon 1-camera heeft de Nikon 1 V3 een zeer gevoelig en kantelbaar aanraakscherm.
Samen met de Nikon 1 V3 worden een nieuw 1 NIKKOR-superteleobjectief en een uiterst compact kitobjectief met motorgestuurde zoom uitgebracht, die Nikon 1-fotografen in elke situatie een creatief voordeel geven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.