Ads Top

UPC lanceert tv-kijken op Android-toestellen

Klanten van UPC kunnen vanaf vandaag met hun Android tablet of smartphone live televisie kijken via de nieuwe Horizon TV app voor Android. Deze gratis app is te vinden in de Google Play-store. UPC klanten kunnen er, afhankelijk van hun abonnement, tot bijna 90 tv-zenders mee bekijken en op afstand hun tv-opnames mee inplannen. In de app is ook een uitgebreide Tv-gids opgenomen waarvan de zenders in de gewenste volgorde kunnen worden gesorteerd. Om gebruik te kunnen maken van de app hebben klanten van UPC een abonnement op digitale tv en internet van UPC nodig.
De Android app is geschikt voor tablets en smartphones met Androidversie 4.0 of hoger. De app kan daardoor op een grote meerderheid van de Androidtoestellen in Nederland gebruikt worden. Televisiekijken op een Android-toestel kan in en om het huis, binnen het Wifi-bereik van het draadloos modem van UPC-klanten. Klanten met een iPhone of iPad konden al gebruikmaken van een dergelijke dienst. Online tv kijken is nu dus mogelijk op meer toestellen.
Later dit jaar breidt UPC het aantal functies van de app uit met onder meer de mogelijkheid om tv-programma’s uitgesteld via Programma Gemist te bekijken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.