Ads Top

FOX Sports Go beschikbaar voor UPC klanten

Klanten van UPC kunnen vanaf vandaag gebruik maken van FOX Sports Go. Afhankelijk van hun abonnement kunnen klanten live wedstrijden en video’s van FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International bekijken via hun laptop, pc, Mac, tablet, Smart TV of smartphone. De FOX Sports NL-app is gratis te downloaden in de iTunes store en Android market.
Afhankelijk van het abonnement biedt FOX Sports Go toegang tot de 5 FOX Sports kanalen en daarmee tot Eredivisiewedstrijden, wedstrijden uit de Premier League, de Serie A en andere sporten als tennis, NFL en MLB. Daarnaast kan er naar het nieuwe online kanaal FOX Sports 6 worden gekeken, maar ook via Sidekick (het tweede scherm van Fox Sports) extra informatie over wedstrijden worden opgehaald, of extra cameraposities worden opgevraagd.
De content is zowel via Wifi als via het mobiele netwerk te bekijken. Hierdoor kunnen klanten, waar zij ook zijn, wedstrijden in heel Nederland volgen. UPC beveelt bij het bekijken van live wedstrijden het gebruik van een WiFi-verbinding aan. FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International zijn voor UPC klanten met een FOX Sports abonnement ook via Horizon.tv in en om het huis te bekijken op smartphone of tablet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.