Ads Top

True Detective, Looking en Black Sails bij HBO

Op maandag 13 januari gaan bij HBO True Detective en het derde seizoen van Girls in première. In True Detective - met wereldsterren Matthew McConaughey en Woody Harrelson - raken twee detectives verwikkeld in een ijzingwekkende klopjacht naar een seriemoordenaar. De serie is een anthologiereeks waarbij er elk seizoen een ander verhaal met nieuwe hoofdrolspelers aan bod komt. Aansluitend start het derde seizoen van Girls met een dubbele aflevering op 13 januari. Lena Dunham serveert weer talloze rauwe levenslessen waarbij het Happily Ever After nog wel even uitblijft. Girls is recentelijk (weer) genomineerd voor twee Golden Globes: voor beste komedieserie en voor beste actrice.
Een week later - op maandag 20 januari - gaat Looking in première. Deze nieuwe komedieserie van HBO volgt drie vrienden in het moderne San Francisco. De serie bewandelt niet de geijkte paden van de homoseksuele samenleving maar presenteert universele situaties die voor iedereen herkenbaar zijn. Met Jonathan Groff die in Nederland vooral bekend is van Glee.
Black Sails - het nu al legendarische piratenepos van uitvoerend producent Michael Bay - verhaalt de bloedstollende avonturen van Kapitein Flint en zijn bemanning. Bedreigd door talloze vijanden zijn ze op weg naar New Providence Island. In deze broeierige havenstad wemelt het van de piraten, prostituees en dieven. Allemaal hebben ze zo hun eigen idealen die ze nastreven met veel geweld. Black Sails is vanaf 26 januari - een dag na de Amerikaanse première - te zien bij HBO Nederland.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.