Ads Top

CES: Samsung lanceert NX30 Camera

Op de electronicabeurs CES in Las Vegas kondigt Samsung de NX30 camera aan. De geavanceerde 20.3MP APS-C CMOS Sensor zorgt voor beelden van volgens Samsung 'hoge kwaliteit, scherpe details en kraakheldere kleuren'. Het NX AF System II zorgt voor snel en exact auto-focussen.
Met het 76.7mm (3.0-inch) Super AMOLED Swivel and Touch Display schiet je vanuit alle hoeken raak. De NX30 is ook uitgerust met Near Field Communication (NFC) en Wi-Fi. De ‘Tag & Go’ functie linkt de NX30 met smartphones en tablets die communiceren via NFC. Met de Draaibare Electronische Zoeker (XGA, 2,359K-pixel resolutie) is het makkelijker om een nieuw perspectief te ontdekken.
De NX30 is goed te combineren met de allereerste S Series premium lens, de 16-50mm F2-2.8 S ED OIS, een uitbreiding van de NX lenzen-lijn. De 16-50mm F2-2.8 S ED OIS heeft een zeer helder diafragma (F2.0 bij 16mm; F2.8 bij 50mm). Dit maakt het de helderste 3X zoom lens in zijn klasse. De lens heeft een Ultra-Precise Stepping Motor (UPSM), ten opzichte van de normale Stepping Motor (SM) kun je zo 3X preciezer focussen op je onderwerp.
De NX30 is beschikbaar vanaf februari voor een verkoopadviesprijs van 999 euro inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.