Ads Top

CES: Samsung lanceert GALAXY NotePRO en TabPRO

Samsung presenteert op elektronicabeurs CES in Las Vegas vier high-end tablets. Zowel de GALAXY TabPRO als de NotePRO krijgt een variant met ’s werelds eerste 12,2-inch WQXGA breedbeeldscherm (16:10) en een resolutie van 2560x1600 pixels. De extra brede schermen, ter grootte van een A4, zijn vooral handig bij het bekijken van Full HD video's. Van de TabPRO demonstreert Samsung ook modellen van 10,1 en 8,4 inch.
Speciaal voor de intensieve gebruiker beschikken de GALAXY NotePRO en TabPRO series over een rijk palet van innovatieve toepassingen om het werk te vergemakkelijken. Zo kun je het scherm met behulp van Quad View splitsen in twee, drie of zelfs vier vensters. Het is mogelijk om een toepassing in meerdere vensters te openen en inhoud van het ene venster naar het andere te schuiven. Een full format virtueel toetsenbord geeft de gebruiker voldoende ruimte om eenvoudig tekst te typen.
Daarnaast is de NotePRO voorzien van de S Pen, een tool die meer is dan alleen een stylus. Hij is drukgevoelig, opmerkelijk nauwkeurig en geeft toegang tot aanvullende toepassingen, zoals Action Memo, Scrapbook, Screen Write en S Finder. Met de Pen Window teken je snel een venstertje waarna je direct toegang hebt tot unieke in-applicatiemogelijkheden, zoals YouTube of calculator.
Samsung levert de GALAXY NotePRO en TabPRO-series in de varianten Wi-Fi only en Wi-Fi LTE. Het intern geheugen is 32GB met een mogelijke uitbreiding via MicroSD (tot 64GB).
De nieuwe tablets komen in het eerste kwartaal van 2014 in Nederland op de markt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.