Ads Top

Netflix komt met derde seizoen van original-serie Lilyhammer

Dit jaar komt Netflix met het derde seizoen van de Netflix Original-serie Lilyhammer. In deze komische dramaserie komt Steven Van Zandt (The Sopranos, E Street Band) als maffiaverklikker via het getuigenbeschermingsprogramma terecht in Lillehammer (Noorwegen). Het tweede seizoen met acht afleveringen ging in december 2013 van start in de VS, Canada, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Latijns-Amerika, Denemarken en Nederland.
Lilyhammer volgt ex-gangster Frank "The Fixer" Tagliano (Van Zandt) terwijl hij wordt opgenomen in het Amerikaanse getuigenbeschermingsprogramma. Hij moet de harde straten van New York verruilen voor de ijzige fjorden van Noorwegen en een nieuw leven opbouwen tussen de inwoners van Lillehammer. Het tweede seizoen gaat verder met Frank, die onder de schuilnaam Johnny Henriksen een succesvolle nachtclub heeft opgebouwd en twee kinderen heeft. Alsof het nog niet lastig genoeg is om als vader ook nog een criminele organisatie te leiden, komt alles wat belangrijk is voor Frank in gevaar wanneer zijn voormalige maffiapartners ontdekken dat hij nog in leven is.
Lilyhammer is ontwikkeld door Rubicon TV AS (makers: Anne Bjørnstad en Eilif Skodvin). De serie werd geproduceerd door Rubicon TV AS. Netflix was co-producent voor NRK/Netflix in samenwerking met Red Arrow International. Lilyhammer wordt gedistribueerd door Red Arrow International.  Producenten zijn Trond Berg Nilsen en Agnete Thuland. Uitvoerend producenten zijn Lasse Hallberg en Steven Van Zandt.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.