Ads Top

Samsung showt nieuw zakelijk gebruik van large format displays

Samsung toont op elektronicabeurs CES in Las Vegas de nieuwste technologische mogelijkheden van zakelijke large format displays (LFD’s). Om de technologie te presenteren, bouwt Samsung zijn beursstand om tot meerdere virtuele omgevingen. De bezoeker maakt telkens kennis met een andere toepassing van de schermen: een videowall in een hotellobby, een vernieuwende oplossing voor hotel-TV en een megascherm met haarscherpe real-time informatie-updates voor in een bedrijfsruimte.
Een van de blikvangers is het Interactive White Board (IWB)L een large format display met aanraakfunctie en multiscreen technologie. De schermen kun je eenvoudig aan elkaar koppelen en beheren vanaf één PC. Met de aanraakfunctie wordt intuïtief samenwerken op de schermen een peulenschil. Dat kan bijvoorbeeld in het onderwijs of het bedrijfsleven een oplossing zijn.
Ook is ’s werelds grootste 95-inch LED LFD (model ME95C) te zien op CES. Samsung showt het 2,1 meter grote heldere beeldscherm en demonstreert hoe deze wordt toegepast tijdens vergaderingen in een grote bedrijfsruimte. Verder zijn op de elektronicabeurs presentaties van Smart View, een innovatie die het mogelijk maakt om content vanaf een smartphone of tablet te bekijken op de TV in je hotelkamer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.