Ads Top

Nieuwe Panasonic camcorders

Panasonic introduceert een nieuwe serie van vijf Full HD camcorders met een superieure beeldkwaliteit en krachtige functies. Met deze camcorders wordt opnemen nog leuker en ze kunnen ook worden gebruikt om kinderen of huisdieren in de gaten te houden.
De HC-W850 beschikt over een Twin Camera. Dit betekent dat beeld-in-beeld-video's mogelijk zijn, omdat er zich in de zijkant van het LCD-scherm een tweede draaibare camera bevindt. Met de functie Twin Camera kan men tegelijkertijd twee beelden vastleggen, zoals een close-up en een opname van de achtergrond in dezelfde richting, opnames van voren en opzij, of opnames van het onderwerp en de persoon die de opname maakt. Zo worden beelden nog creatiever en interessanter.
De W850, V750, V550, en V250 camcorders beschikken over de nieuwe Baby Monitor-functie. Hiermee kan men een slapende baby in een andere ruimte via een smartphone in de gaten houden terwijl men bijvoorbeeld bezig is in de keuken. Men kan zelfs via een smartphone tegen de baby praten of een bericht naar de smartphone laten versturen als wordt waargenomen dat de baby huilt.
De W850, V750, V550 en V250 camcorders beschikken ook over Wi-Fi. In een handomdraai kan men met behulp van NFC (Near Field Communication) snel en gemakkelijkde camcorder met een smartphone verbinden, zonder ingewikkelde instellingen toe te passen. De smartphone kan vervolgens als afstandsbediening worden gebruikt. Smartphones die niet beschikken over NFC kunnen eenvoudig worden verbonden met behulp van de QR-code. Verder kan men via Ustream live beelden versturen naar familie en vrienden die zich ver weg bevinden en heel eenvoudig video's en foto's delen terwijl ze worden gemaakt.
De W850 en V750 camcorders zijn voorzien van een volledig nieuwe lens, sensor en beeldprocessor, waardoor de beeldkwaliteit aanzienlijk is verbeterd. 's Werelds eerste 4-drive lenssysteem bestaat uit vier groepen die elk apart worden aangedreven. Het is hierdoor mogelijk om met een camcorder met een compacte body te zoomen bij een hoge resolutie en hoge vergrotingsfactor. Door toepassing van een BSI-sensor met 6,03 effectieve megapixels is het effectieve gebied van de sensor vergroot. Dit heeft ertoe geleid dat de gevoeligheid met circa 1,3 keer is verhoogd. De verwerkingssnelheid van de nieuwe Crystal Engine Pro+ ligt ongeveer 1,5 keer hoger dan die van zijn voorganger. Daarnaast is er een nieuw, verbeterd ruisonderdrukkingssysteem toegepast waardoor circa 20% meer ruis wordt onderdrukt dan voorheen, wat resulteert in scherpe, kristalheldere videobeelden.
De Remote Pan Tilt Cradle (apart verkrijgbaar) wordt tegelijkertijd met deze camcorders geïntroduceerd. Wanneer dit accessoire is aangesloten op de camcorder detecteert het een bewegend onderwerp en volgt dit automatisch binnen een horizontaal bewegingsbereik van 180° en een verticaal bereik van 15°. Tijdens een feestje kan men het accessoire aansluiten op de bewegingssensor van de camcorder om de feestelijke sfeer automatisch vast te leggen. Wanneer de Cradle samen met de functie Wi-Fi Home Monitoring wordt gebruikt, kan men automatisch op afstand huisdieren in de gaten houden die alleen thuis zijn.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.