Ads Top

Telfort past Alles-in-1 Glasvezelpakket aan

Vanaf vandaag biedt Telfort in plaats van vier Alles-in-1 pakketten, nog maar twee pakketten aan: het Alles-in-1 basispakket en het Alles-in-1 Glasvezelpakket. Dit complete Glasvezelpakket bevat naast glasvezel internet (50 Mb/s down- en upload) en bellen, zowel Interactieve TV als Analoge TV, voor 45 euro per maand. Hierdoor krijgt elke nieuwe klant standaard ook de voordelen van Interactieve TV voor de prijs van het vorige basispakket. Daarnaast biedt het klanten de mogelijkheid het pakket aan te vullen met diensten naar wens.
Door het aanbod van de verschillende pakketten terug te brengen, hoopt Telfort het aanbod completer en  eenvoudiger te maken terwijl tegelijkertijd rekening gehouden wordt met persoonlijke wensen. Het Alles-in-1 Glasvezel pakket kan naar wens worden aangevuld met verschillende diensten, waaronder bel- en zenderpakketten die maandelijks eenvoudig aan- en uit te zetten zijn. Zoals een dubbele internetsnelheid voor 7,50 euro per maand (voorheen 10 euro per maand). Ook kan men vanaf nu een tweede telefoonnummer nemen voor 2,50 euro per maand.
Nieuw is dat men bij Alles-in-1 Glasvezel gratis een vast telefoonnummer krijgt om altijd bereikbaar te zijn. Indien gewenst kan men ervoor kiezen geen telefoonnummer te nemen, of dit op een later moment alsnog toe te voegen. Analoge TV blijft een vast onderdeel in het pakket. Hiermee blijven alle andere tv’s in huis gewoon werken via (bestaande) coax-bekabeling, zonder extra kastjes of ontvangers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.