Ads Top

HT-XT1 TV Base Speaker past onder de tv

Wilde achtervolgingen en muziekconcerten klinken levensechter dan ooit. Dat zegt Sony naar aanleiding van de HT-XT1 TV Base Speaker. Die past elegant onder je televisietoestel. De modellen van voorjaar 2014 zitten boordevol connectiviteit.
De 2.1-kanaals S-Master Digital Amplifier brengt tv-programma’s, films en games tot leven met een krachtige, meerkanaals audioweergave. Je hoort de individuele instrumenten ongeëvenaard duidelijk, van diepe bastonen tot sprankelende hoge tonen.
ClearAudio+ is een nieuwe troef van de Sound Bar. Je hoeft de instellingen niet meer handmatig aan te passen: het geluidsresultaat is steeds perfect, ongeacht de geluidsbron. Van de nieuwste kaskrakers uit Hollywood tot liveconcerten op dvd of muziek vanaf je smartphone. En dankzij de ondersteuning van DTS-HD en Dolby True HD is de geluidskwaliteit steeds van het hoogste niveau, waar je ook naar luistert. Kun je niet goed horen wat er op tv gezegd wordt? Druk op de ‘Voice’-knop en de dialoog krijgt extra focus. Er zijn meerdere modi die het stemgeluid steeds een extra boost geven – net zolang tot jij tevreden bent.
Met de Sound Bar en de TV Base Speaker is het gemakkelijker dan ooit om muziek vanaf je smartphone, tablet of Bluetooth-toestel te delen. En met NFC-compatibele toestellen is het nog eenvoudiger: raak de Sound Bar of TV Base Speaker aan met je NFC mobiele toestel en de verbinding komt meteen tot stand. Zo kun je meteen de gewenste muziek ten gehore brengen. AAC codec-compatibiliteit staat garant voor een zuiver, detailrijk digitaal geluid wanneer je via Bluetooth muziek afspeelt vanaf je iPhone of Android™-smartphone of -tablet.ClearAudio+, de subwoofer en
De TV Base Speaker past naadloos onder ieder tv-toestel en is daarmee de ideale partner voor BRAVIA-tv’s kleiner dan 50-inch. De slanke, strakke vormgeving en de glanzende, krasvrije afwerking zorgen voor een stijlvolle verrijking in elk interieur. De installatie is kinderspel: sluit de speaker via de HDMI-ingang aan op de tv en je bent klaar voor een avondvullend entertainmentprogramma met krachtige 2.1-kanaals Virtual Surround Sound.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.