Ads Top

CanalDigitaal voegt interactieve diensten toe aan satellietaanbod

CanalDigitaal introduceert als aanvulling op haar satellietaanbod de mogelijkheid om in heel Nederland via Wifi of mobiel interactief te kijken naar FOX Sports via de computer, tablet en smartphone met de nieuwe dienst FOX Sports GO. Dit als aanvulling op kijken via de satelliet.
Naast live televisiekijken naar FOX Sports met een computer, tablet of smartphone zijn er meer mo-gelijkheden via het tweede scherm. Een goed voorbeeld hiervan is de aanvullende gratis dienst Sidekick, waarmee kijkers over uitgebreide wedstrijdstatistieken beschikken. Ook kan men vanuit meerdere cameraposities wedstrijdmomenten bekijken. Tot slot biedt FOX Sports GO de mogelijkheid om eerder naar samenvattingen te kijken, zonder re-clame.
Om gebruik te maken van FOX Sports GO volstaat het bezit van een computer, tablet of smartphone. Klanten hebben geen extra (satelliet)apparatuur nodig. De app voor de tablet en smartphone is bo-vendien gratis te downloaden.
Eerder al introduceerde CanalDigitaal in samenwerking met Film1 en Sport1 de diensten Film1 GO en Sport1 GO. Waarmee klanten ook online en mobiel van films, series en sportwedstrijden kunnen genieten. CanalDigitaal liep hiermee voorop en was de eerste van alle televisieaanbieder die deze interactieve diensten aan haar klanten aanbood.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.