Ads Top

Sony voegt Netflix toe aan het Sony Entertainment Netwerk

Netflix is toegevoegd aan het Sony Entertainment Netwerk (SEN) in Nederland. De Netflix-applicatie is in Nederland beschikbaar voor gebruikers van Sony BRAVIA-televisies, Blu-ray-spelers en home entertainment-systemen uit 2012 en 2013 en voor Sony PlayStation3-bezitters. Voor gebruikers van Sony Mobile-producten is er een Android-app. Eerder werd in de entertainment-categorie ‘Filmhuis’ en ‘Nederlandse Films’ een overeenkomst gesloten met Ximon. De Netflix app wordt automatisch zichtbaar in het Sony Entertainment Netwerk menu.
Via de SEN-knop op de afstandsbediening van de BRAVIA televisie, Blu-ray speler of home cinemasysteem is het netwerk direct toegankelijk. In onderstaand schema staan alle modellen. De gebruiker maakt een account aan via netflix.nl. Met de gemaakte login en wachtwoord is de Netflix-applicatie op te starten in het Sony Entertainment Netwerk en is het Netflix-aanbod toegankelijk. De abonnementskosten voor Netflix bedragen 7,99 per. Netflix biedt de eerste maand gratis aan en opzeggen kan elke maand.
Wie een Samsung Smart TV, tablet of smartphone heeft, kan vanaf vandaag eveneens films en series van Netflix kijken. Ook de Blu-ray spelers en Home Entertainment Systems met internetverbinding van Samsung, geven direct toegang tot het Netflix-aanbod. Samsung biedt naast Netflix op zijn Smart TV's ook diverse andere Video on Demand-apps aan, zoals Pathé Thuis, Movie MAX Online, Ximon, RTL XL, NPO Uitzending Gemist, NOS Sport, Fox Sports NL en Netflix.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.