Ads Top

100%NL TV in tv pakket Ziggo

Per 1 oktober wordt de nieuwe televisiezender 100%NL TV toegevoegd aan het digitale TV Extra-pakket van kabelaar Ziggo. De zender Weer & Verkeer komt te vervallen. De televisiezender 100%NL TV zal non-stop de muziek van Nederland gaan uitzenden met clips van onder andere Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Nick & Simon en Anouk maar ook "classics" van Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel.  100%NL TV is volgens een email van Ziggo te zien vanaf 1 oktober op kanaal 356. Overigens zendt nu DjazzTV uit via dit kanaal in het digitale pakket van Ziggo.
Ziggo stopt per 1 oktober de doorgifte van Weer & Verkeer. Volgens Ziggo is deze zender vanaf 1 oktober niet meer beschikbaar voor doorgifte aangezien de uitzendingen van de televisiezender stoppen.
De televisiezender FOX Life, dat nu nog onderdeel uitmaakt van het duurste TV Extra-pakket zal vanaf 1 oktober onderdeel gaan uitmaken van het iets goedkopere TV Plus-pakket. De zender is te zien op kanaal 141. Het On Demand aanbod wordt binnenkort ook uitgebreid. Per 1 oktober zijn er diverse programma’s van Discovery Channel, TLC, Animal Planet en 538 TV te bekijken via Ziggo On Demand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.