Ads Top

UPC lanceert nieuwe ‘alles-in-1’ standaard

Morgen, 4 september, introduceert kabel- en mediabedrijf UPC nieuwe Alles-in-1 pakketten voor digitale televisie, internet en telefonie. UPC verhoogt de internetsnelheden en het tv-aanbod en biedt deze tegen concurrerende tarieven aan nieuwe en bestaande klanten aan. Met het nieuwe standaard pakket, Alles-in-1 Power, biedt UPC nu 120 Mb internet en 15 HD-zenders voor 50 euro.
e nieuwe standaard is het pakket Alles-in-1 Power, met 120 Mb internet en 70 digitale zenders waarvan 15 in HD voor 50 euro. Dit pakket is toegespitst op de behoefte van steeds meer Nederlands huishoudens, die  met meerdere schermen tegelijk van internet en TV gebruikmaken. Voor minder intensief gebruik is er het Alles-in-1 Basis pakket met 50 Mb internet en 70 digitale zenders, waarvan 15 in HD, voor 40 euro.. Voor grootgebruikers zoals grote gezinnen, gamers en thuiswerkers is er het Alles-in-1 Extra Power pakket, met 200 Mb internet, 110 zenders waarvan 33 in HD voor 65 euro. Binnen alle pakketten kunnen klanten ‘multi screen’, op tv, laptop, ipad en iphone digitaal tv kijken. Een telefoonabonnement is hierbij inbegrepen.
Op dit moment test UPC op diverse plekken in haar netwerk bij klanten thuis internet met snelheden van 500 Mb. Met deze snelheid kan UPC blijven inspelen op de behoefte van haar meest intensieve internetgebruikers.
Premium film- en sportkanalen zoals Film1, HBO en FOX Sports plus onbeperkt bellen blijven een optie bij de pakketten. De geavanceerde Horizon Mediabox, waarmee het mogelijk is om tot vier programma’s tegelijkertijd op te nemen, eigen foto’s en video’s draadloos op tv te kijken en met speciale internet apps voor tv, is een extra optie bij het Power en Extra Power pakket.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.