Ads Top

Adobe presenteert nieuwe versies van Photoshop en Premiere Elements

Adobe heeft Adobe Photoshop Elements 12 en Adobe Premiere Elements 12 aangekondigd. Dit zijn de allernieuwste versies van de foto- en videobewerkingssoftware voor consumenten. Nieuw zijn onder meer Mobile Access. Met Elements Mobile Albums hebben klanten altijd toegang tot hun dierbare herinneringen. Met Adobe Revel kunnen gebruikers hun foto's en videos bekijken, bewerken en delen op hun smartphone, tablet en desktop, zowel thuis als onderweg.
Met Content-Aware Move kunnen klanten eenvoudig objecten verplaatsen binnen een foto en worden achtergebleven lege ruimtes automatisch opgevuld. Pet Eye Correction is op basis van vele verzoeken van klanten toegevoegd. Pet Eye biedt een eenvoudige oplossing voor het probleem van de reflectie van de flits in de ogen van dieren, die niet wordt aangepakt door Red Eye correctie-technologie.
Auto Smart Tone is intelligente software die de bewerkingsvoorkeuren van gebruikers onthoudt, waardoor naar mate klanten het meer gebruiken, ze met een druk op de knop aanpassingen kunnen doen. Quick Frames , Effects and Textures zijn fotolijsten, effecten en texturen, geïnspireerd door de meest populaire looks die klanten creëerden in de Expert-modus. Ook is er nu 64-bits ondersteuning voor Mac. De software maakt efficiënter gebruik van het ingebouwde geheugen van computers.
In Premiere Elements 12 zijn onder meer toevoegd Scores, Meer dan 50 soundtracks die zich automatisch aanpassen aan de tijdsduur van een clip, waardoor eenvoudig video's met perfect getimede intro's, outro's en achtergrondmuziek gemaakt kunnen worden. Ook zijn er vier nieuwe filters om Hollywood-flair aan films toe te voegen, zoals Comic, Trinity, Yesteryear en Cross Process Adobe Photoshop Elements 12 en Adobe Premiere Elements 12 (Mac en Windows) zijn per direct beschikbaar voor 99.99 euro, met upgradeprijs van 79.99 euro. De Photoshop Elements 12 & Premiere Elements 12 bundel is nu verkrijgbaar voor 149,99 euro, met een upgrade-prijs van 119,99 euro. De producten zijn spoedig beschikbaar via geautoriseerde resellers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.