Ads Top

Vodafone biedt HBO GO aan

Vanaf vandaag kan iedereen die kiest voor een Vodafone RED abonnement drie maanden lang gratis genieten van HBO GO. Daarbij wordt het gebruik van data in Nederland niet berekend. Zo kunnen Vodafone klanten de mogelijkheden van het supersnelle 4G netwerk ten volle ervaren. Recentelijk zijn de snelheden van de bestaande 3G-abonnementen verhoogd zodat ook nieuwe RED abonnees zonder 4G toestel van deze actie kunnen profiteren. Bij Vodafone RED is de beste content met de HBO GO app nu gratis te bekijken.
Met HBO GO kijk je met je mobiele telefoon, laptop, tablet of computer overal binnen Nederland naar de programma’s van HBO. De online dienst geeft gebruikers streaming toegang tot een uitgebreide selectie titels bestaande uit de nieuwste series, de grootste films en specials zoals behind the scenes,  documentaires en concertregistraties. Van echte HBO-klassiekers zoals The Wire, The Sopranos en Sex and the City staan zelfs alle seizoenen op HBO GO. De nieuwste afleveringen van sommige series staan daarnaast op HBO GO voordat ze op de televisiekanalen HBO, HBO 2 of HBO 3 uitgezonden worden.
De promotie met drie maanden gratis HBO GO geldt voor klanten die in de periode van 2 september tot 31 december 2013 een Vodafone RED abonnement aanschaffen. Tijdens de promotie gaat het nationale dataverbruik voor HBO GO niet ten koste van de databundel. Zo kunnen nieuwe Vodafone RED abonnees hun favoriete series naar hartenlust streamen en de mogelijkheden van het 3G en 4G netwerk volop ervaren. Na de actieperiode stopt de dienst automatisch. Het volledige HBO-abonnement, waarvan HBO GO onderdeel is, kan daarna voor 14,95 euro per maand worden afgesloten via de kabelmaatschappij.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.