Ads Top

Apple maakt iMac sneller

Apple heeft de iMac uitgerust met een Intel quad-coreprocessor van de vierde generatie. Het instapmodel van de 21,5-inch iMac heeft een 2,7-GHz quad-core Intel Core i5-processor en een nieuwe Iris Pro, een geïntegreerde grafische processor die volgens het bedrijf ongeëvenaarde snelheden haalt. Het snelste 21,5-inch model en beide 27-inch modellen zijn uitgerust met een quad-core Intel Core i5-processor tot 3,4 GHz en een grafische processor uit de NVIDIA GeForce 700-serie. Klanten kunnen ook nog kiezen voor een quad-core Intel Core i7-processor tot 3,5 GHz en een grafische processor uit de NVIDIA GeForce GTX 780M-serie met tot 4 GB videogeheugen.
iMac is verder ook geschikt voor 802.11ac Wifi. In combinatie met een 802.11ac-basisstation zijn de draadloze snelheden van iMac tot drie keer zo hoog in vergelijking met de vorige generatie.
Verder is er ondersteunung voor PCIe-flashopslag, waardoor zowel de Fusion Drive als de volledige flashopslag tot 50 procent sneller zijn dan de vorige generatie. De populaire Fusion Drive combineert de grote opslagcapaciteit van een harde schijf met de snelheid van flash, met als resultaat een kortere opstarttijd en programma’s en documenten die sneller op het scherm staan. Klanten kunnen hun iMac naar keuze voorzien van een 1-TB of 3-TB Fusion Drive; 100% flash is verkrijgbaar in configuraties tot 1 TB.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.