Ads Top

IFA: TP Vision lanceert Philips 9000-serie UHD

TP Vision onthult vandaag op IFA in Berlijn de Philips 9000-serie Ultra High Definition-tv (UHD). De combinatie van grote UHD-schermen met 2840 x 2160 pixels (4K), beeldkwaliteitsfuncties als upscaling van Full HD naar UHD maakt de Philips UHD-tv tot een uitstekende keuze voor de consument, stelt
Aangezien échte UHD-content nog maar beperkt beschikbaar is, heeft TP Vision de nieuwe UHD-tv voorzien van upscaling-functies om de consument bij het bekijken van gewone Blu-rays, dvd’s en televisie-uitzendingen alvast kennis te laten maken met de Ultra High Definition-ervaring.
De upscaling-technologie bewijst óók zijn nut als het wordt toegepast op originele UHD-content: het zorgt voor nóg scherpere en gedetailleerdere weergave. De kwaliteit van de in UHD-resolutie opgenomen Hollywood-blockbusters die de Philips-tv-kijker krijgt voorgeschoteld, is hierdoor ongekend. Foto's van acht miljoen pixels of meer zullen ook op het grote UHD-scherm absoluut helder en scherp zijn. Hetzelfde geldt voor 4K-content van internet, zoals kaarten van Google Maps en YouTube-video's.
Een ingebouwde lichtsensor geeft de Micro Dimming Pro-algoritmes informatie over het omgevingslicht. Dit stelt de Philips UHD-tv in staat om de intensiteit van het LED-backlight dynamisch aan te passen, waardoor het grootst mogelijke contrast wordt geleverd.
Dankzij ingebouwde wifi worden mobiele apparaten draadloos aangesloten. De UHD-tv uit de 9000-serie ondersteunt Wi-fi Miracast en SimplyShare, voor eenvoudige toegang tot foto's en video's op de smartphones, tablets en notebooks van het gezin. Met beide toepassingen kan de content van mobiele apparaten naar het grote UHD-scherm worden gestreamd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.