Ads Top

Uitzending Gemist-app in het nieuw

De Nederlandse publieke omroep vervangt de Uitzending Gemist-app door een vernieuwde NPO app. Met die app zijn tv-programma's van de zenders Nederland 1, 2 en 3 van de NPO terug te kijken. Daarnaast biedt de app de mogelijkheid om live tv te kijken en naar de radio te luisteren.
De app biedt onder meer mogelijkheid tot het later bekijken van de tv-programma's van de zenders Nederland 1, 2 en 3. Verder bevat de app een zoekfunctie, waarmee het favoriete programma makkelijk gevonden kan worden. Ook worden er dagelijks programma's uitgelicht, is het eenvoudig om te zien welke programma's het meest bekeken worden en is er een handige lijst met alle programmatitels op alfabetische volgorde. Nieuw binnen de app is het opslaan van tv-programma's in een "Kijk later"-overzicht, live tv kijken naar Nederland 1, 2 en 3 of luisteren naar Radio 1, 2, 3FM, 4, 5 en 6. Het navigeren tussen de belangrijkste onderdelen in de app gaat via een schuifmenu, waarna binnen het gekozen onderdeel de subonderdelen te benaderen zijn.
Binnen de nieuwe app is de basis gelegd voor het gebruik van Second Screen-toepassingen en interactiviteit bij de tv-programma's van de NPO. Toekomstige updates van de app zullen meer en meer gericht zijn op de mogelijkheden van Second Screen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.