Ads Top

Sony a3000-camera met verwisselbare lenzen

Sony introduceert de a3000-camera met veel creatieve instellingsmogelijkheden. De camera heeft een LCD scherm en een duidelijke elektronische zoeker (EVF Clear Tru-Finder) om foto's eenvoudig te kaderen. Dankzij een nieuw ontworpen, ergonomische handgreep ligt de camera nog comfortabeler, veiliger en uitgebalanceerd in de hand.
De a3000 is uitgerust met een grote en lichtgevoelige Exmor APS HD CMOS-sensor van 20,1 megapixel. In combinatie met de groeiende keuze aan verwisselbare lenzen met E-vatting (op dit moment 18 lenzen) maakt de a3000 foto's met de fijne details; van portretten en straatscènes tot weidse landschappen.
De grote sensor zorgt voor zeer grote lichtgevoeligheid, pakt meer licht en heeft minder beeldruis. Dat betekent scherpe foto's en video's bij schemerlicht of in donkere ruimten waar de kleine beeldsensor in een compactcamera of smartphone het vaak moeilijker heeft.
De flitser heeft Sony's Quick Shift Bounce-systeem, waarmee storende schaduwen tot het verleden horen. Neem zuivere geluiden en heldere dialogen op met de ECM-XYST1M-stereomicrofoon. Of verbeter de verlichting bij feestjes en binnenscènes met het HVL-LEIR1 Video IR-licht op batterijen. Ook voor fotografen met meer artistieke ambities biedt de a3000 veel mogelijkheden. Picture Effect biedt een palet van vijftien artistieke bewerkingen, zoals Retrofoto, Miniatuur en kleureffecten. Automatische objectkadering snijdt portretten, close-ups en bewegende onderwerpen bij, voor strakkere, professionelere resultaten.
De Sony a3000 (ILCE-3000) is in zwart vanaf midden september 2013 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 400 euro (basistoestel + 18-55mm PZ-lens). De Sony SEL1670Z is vanaf half september 2013 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 1.000 euro.
De Sony SELP18105G is vanaf november 2013 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs 600 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.