Ads Top

Ook KPN geeft zenders Fox door

Als laatste over de streep. Ook KPN en Eredivisie Media & Marketing (EMM) zijn het eens geworden over de doorgifte van de nieuwe tv-zender FOX via KPN iTV en de abonneezender FOX Sports Eredivisie via KPN iTV en KPN Digitenne. Zo is ook voor KPN-abonnees komend weekend het live Eredivisie-voetbal vanaf de start van de competitie op vertrouwde wijze rechtstreeks te zien op FOX Sports Eredivisie. Daarnaast komt via KPN iTV ook het nieuwe FOX Sports International beschikbaar. De nieuwe tv-zender FOX is vanaf augustus bij KPN iTV te vinden op kanaal 14.
FOX Sports Eredivisie is per direct verkrijgbaar bij KPN. Het abonnement van huidige Eredivisie Live abonnees gaat automatisch over in FOX Sports Eredivisie. De prijs verandert niet en blijft €17,50 per maand bij KPN iTV en €12,50 per maand voor abonnees van KPN Digitenne. Vanaf 2 september is ook FOX Sports International beschikbaar voor klanten van KPN iTV.
FOX is in augustus te zien voor abonnees van KPN iTV (kanaal 14). FOX is een nieuwe digitale tv-zender met een eigen karakter: kwalitatief en onconventioneel. Het programma-aanbod bestaat uit kwaliteitsprogramma’s voor een brede Nederlandse doelgroep van mannen en vrouwen vanaf 12 jaar. Series, films en sport zijn daarbij de drie voornaamste ingrediënten. FOX wordt geëxploiteerd vanuit EMM, het mediabedrijf van FOX International Channels, de 18 Eredivisie Clubs, Endemol en KNVB. Hieronder vallen ook de abonneezenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.