Ads Top

NEC Display Solutions lanceert nieuwe E-serie met groot formaat displays

NEC Display Solutions Europe introduceert een nieuwe reeks beeldschermen van groot formaat met de lancering van de E-serie. De displays in de E-serie hebben LED-backlight en zijn bestemd voor commercieel gebruik. Door het ontwerp bieden de displays de van NEC bekende prestaties en kwaliteit tegen een gunstige prijs. De E-serie bestaat uit de modellen E324, E424, E464, E554 en E654, met schermafmetingen tussen 32-65 inch. De reeks biedt hierdoor een uitgebreide keuze aan displays van groot formaat die voor ieder doeleinde te gebruiken zijn.
Ondanks de lage prijsstelling bevat de E-serie alle relevante functies die nodig zijn voor publieke displays van groot formaat. Dit omvat geïntegreerde speakers en digitale audio-output, evenals een scala aan aansluitmogelijkheden, zoals drie HDMI-poorten, Component en VGA. Door de RS232-standaard kunnen de displays op professionele wijze op afstand worden beheerd. Bovendien kunnen knoppen worden vergrendeld om gebruik door onbevoegden te voorkomen.
De NEC MultiSync E-serie displays van groot formaat zijn beschikbaar vanaf september 2013. Elke unit is voorzien van een vooraf gemonteerde steun, een stroomkabel, een VGA-kabel, een gebruiksaanwijzing op cd-rom en een quick setup guide. NEC Display Solutions Europe biedt een driejarig pan-Europese garantie inclusief de backlight.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.