Ads Top

Ook WappZapp start on demand-dienst

De gebruikers van de gratis online video app WappZapp kunnen sinds kort ook gebruik maken van een pas geïntroduceerde betaalde video on demand-service (VOD). WappZapp toonde al gratis online video van bijvoorbeeld YouTube en Uitzending-gemist, maar voegt hier betaalde films, series en komedieshows aan toe in de vernieuwde app. WappZapp is hiermee de eerste app in Nederland die een breed on-demand TV pakket aanbiedt aan haar ruim 100.000 actieve gebruikers.
De nieuwe WappZapp videotheek geeft gebruikers toegang tot een flinke collectie van films en series. Dit komt naast de selectie van gratis online video's die de WappZapp app al aanbiedt. Om een film te kijken betaalt de consument een paar euro. De nieuwe functionaliteit is vooral een antwoord op de vraag om kwaliteit van gebruikers.
Met de uitbreiding van deze mogelijkheden in de app sluit WappZapp zich aan bij de internationale VOD trend. De Amerikaanse videogigant Netflix komt naar Nederland, HBO groeit in populariteit en RTL kocht onlangs Videoland: consumenten willen steeds meer zelf bepalen wat ze kijken en wanneer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.