Ads Top

Charly Luske opent nieuwe UPC Winkel in Eindhoven

Charly Luske opende dinsdag de nieuwe UPC Winkel in Eindhoven op spectaculaire wijze. De nieuwe winkel van UPC, die gevestigd is aan de Rechtestraat 56, biedt veel ruimte voor de beleving van UPC-producten op het gebied van digitale televisie, internet en telefonie. Na de opening werden voorbijgangers uitgenodigd voor een quiz die Charly Luske presenteerde. Deelnemers maakten kans op leuke prijzen.
In de UPC Winkel in Eindhoven kan iedereen terecht voor UPC Internet, Digitale TV en Telefonie, het verkrijgen van informatie over UPC-diensten en service gerelateerde zaken. De winkel beschikt over alle benodigde apparatuur zoals mediaboxen, modems, telefoontoestellen en Kabel Keur accessoires. Die laatste worden steeds belangrijker bij het verkrijgen van de optimale internetsnelheid en de hoogste beeld- en geluidskwaliteit.
Marcel Verheijen, directeur van de UPC Winkels: “De UPC Winkels worden steeds belangrijker voor ons. Via de winkels krijgen we een goed inzicht in de wensen en behoeften van onze klanten. Tegelijkertijd maken de winkels ons toegankelijker voor onze klanten en dragen zij bij aan de merkbeleving van UPC. Dit is het visitekaartje van UPC voor Eindhoven.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.