Ads Top

Panasonic vult Lumix lijn verder aan

Panasonic introduceert de DMC-GX7, een nieuwe LUMIX G Digital Single Lens Mirrorless (DSLM) camera. De GX7 heeft uitstekende fotografische prestaties en een strak design met kantelbare LVF (Live View Finder). De DMC-GX7 maakt hoge kwaliteit foto's met levensechte details dankzij een uitstekende resolutie en beeld- en kleurweergave. De nieuw ontwikkelde 16,00-megapixel Live MOS-sensor en Venus Engine worden ten volle benut. Hierdoor  hebben opnames een zeer scherpe resolutie, zelfs bij weinig omgevingslicht, en kan een maximale ISO-gevoeligheid van 256000 worden geselecteerd.
Het AF-contrastsysteem van de DMC-GX7 blinkt volgens de fabrikant uit in zowel snelheid als nauwkeurigheid omdat het digitale signaal tussen de fotocamera en de lens tegen max. 240 bps wordt uitgewisseld. Dankzij een verscheidenheid aan uitgebreide AF-functies, waaronder Low Light AF, Pinpoint AF en One-Shot AF, kan de camera prima worden gebruikt voor de meest uiteenlopende opnamesituaties.
De nieuw geïntegreerde 90-graden kantelbare LVF (Live View Finder) beschikt over een verbluffend hoge resolutie en een kleurweergave van circa 100% met het equivalent van 2.764.000 pixels, waardoor de zichtbaarheid onder alle omstandigheden goed is. De 3,0 inch grote touch-control monitor aan de achterzijde van de camera, heeft 1.040.000 pixels en kan omhoog en omlaag kantelen.
Bovendien kunnen fotografen met de DMC-GX7 een max. 1/8000 snelle sluitertijd gebruiken voor een nog indrukwekkendere weergave met de uiterst snelle lens. De optische beeldstabilisator (even doeltreffend als de MEGA O.I.S. in de conventionele DSLM-lenzen) zit in de camerabehuizing, zodat het aangenamer is om er traditionele lenzen op te plaatsen. De DMC-GX7 is ook compatibel met Focus Peaking waarmee de scherpstelling nauwkeuriger kan worden ingesteld.
De DMC-GX7 beschikt ook over full HD 1920 x 1080, 60p (60 Hz) / 50p (50 Hz) vloeiend, video-opname van hoge kwaliteit in AVCHD Progressive en MP4 met stereogeluid. De praktische full-time AF en AF Tracking zijn ook in de video-opname beschikbaar. De bioscoopachtige 24p video met een bitsnelheid van max. 24 Mbps of P/A/S/M-modus biedt expressieve nabeelden met overweldigende beeldkwaliteit. De filmkwaliteit is ook sterk verbeterd dankzij de nieuwe Digital Live MOS-sensor.
De DMC-GX7 beschikt over Creative Panorama, Time Lapse Shot, Stop Motion Animation of Clear Retouch in aanvulling op de populaire Creative Control-modus met een totaal van 22 fascinerende filtereffecten. Met de Stop Motion Animation kan een unieke stop motion video worden gemaakt en met de Clear Retouch-functie kunnen ongewenste delen van een opname worden gewist. Beide handelingen worden simpelweg in de fotocamera uitgevoerd zonder gebruik te hoeven maken van additionele software
De DMC-GX7 is leverbaar vanaf eind september 2013 in het zilver en zwart.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.