Ads Top

ASUS MeMO Pad FHD 10 vanaf 2 september verkrijgbaar in Nederland en België

ASUS kondigt vandaag de MeMO Pad FHD 10  aan, een betaalbare 10,1-inch tablet met Full HD (1920 x 1200) IPS-scherm dat perfect voor films en games. Er zit een Intel Atom Z2560-processor in, net als de ASUS SonicMaster-audiotechnologie, voor rijk en gedetailleerd geluid via de ingebouwde stereo luidsprekers. Dankzij ASUS Miracast zijn video's en presentaties draadloos te streamen naar daarvoor geschikte HDTV’s.
Een 5-megapixel achtercamera met autofocus en 1080p Full HD video-opnames zorgt ervoor dat de MeMO Pad FHD 10 stilstaande en bewegende beelden in hoge kwaliteit kan vastleggen, terwijl de 1,2-megapixel frontcamera eenvoudige persoonlijke videogesprekken mogelijk maakt. De MeMO Pad FHD 10 beschikt tevens over een hoge capaciteit lithium-polymeer accu die tot 10 uur meegaat bij het afspelen van video.
De MeMO Pad FHD 10 is verkrijgbaar in de kleuren Royal Blue, White Silk of Vivid Pink, met 16GB of 32GB capaciteit in België en de 32GB variant in Nederland. Beide modellen zijn ook voorzien van een microSD-kaartslot voor het toevoegen van maximaal 32GB extra opslagruimte en worden geleverd inclusief 5GB gratis levenslange ASUS WebStorage.
De MeMO Pad™ FHD 10 met 16GB on-board opslag heeft een adviesprijs van 329 euro, de versie met 32GB opslag 349. De ASUS MeMO Pad FHD 10 32GB is verkrijgbaar vanaf 2 september en zal de gehele maand september exclusief verkrijgbaar zijn bij alle MediaMarkt en Saturn filialen in Nederland en Vanden Borre in België. De ASUS MeMO Pad FHD 10 16GB zal in België eveneens vrij verkrijgbaar zijn vanaf 2 september.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.