Ads Top

Samsung Curved OLED tv te koop in Nederland

Samsung brengt als eerste de Curved OLED TV naar Nederland. Met de Curved OLED TV (KE55S9C) neemt Samsung naar eigen zeggen een voorschot op de toekomst van het tv kijken. De RGB subpixels liggen direct op het kleurendisplay, waardoor een kleurenfilter niet nodig is. En zonder backlighting is zwart ook écht zwart. De Curved OLED TV brengt volgens Samsung elke pixel tot leven.
De OLED TV beschikt verder over de Smart Hub, die entertainment en handige diensten in vijf overzichtelijke panels verdeelt: Op TV, Films & Series, Social, Apps en Foto’s, video en muziek. S-recommendation geeft de gebruikers tips over wat er op de buis is of komt en over on demand films, series en documentaires op basis van het kijkgedrag. Tot slot zorgt de Evolution Kit automatisch voor een upgrade van de hard- en software.
Zoals moderne bioscopen zijn opgebouwd om bezoekers vanuit alle plaatsen dezelfde ervaring te bieden, zo geldt dat ook voor de Curved OLED TV. Het licht gebogen display versmelt met het premium design. De minimalistische vormgeving is zelfs doorgevoerd in de bekabeling met één kabel voor alle verbindingen.
De Samsung Curved OLED TV heeft een verkoopadviesprijs van 7.999 euro.
   

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.