Ads Top

Canon lanceert nieuwe PowerShot SX510 HS en PowerShot SX170 IS

Canon vergroot haar assortiment krachtige compact-superzooms met de PowerShot SX510 HS en PowerShot SX170 IS – twee nieuwe camera’s die gebruikers nog dichter bij de actie brengen. De compacte modellen bieden een groot zoomvermogen – de PowerShot SX510 HS heeft een 30x optische zoom en de PowerShot SX170 IS is met 16x optische zoom in staat om onderwerpen van grote afstand haarscherp en vol details vast te leggen.
Het objectief met 30x optische zoom in de PowerShot SX510 HS biedt nog meer flexibiliteit om uiteenlopende onderwerpen vast te leggen. Hetzorgt over het gehele zoombereik voor haarscherpe resultaten, zelfs in omgevingen met weinig licht. Daarnaast is het 24mm ultra-groothoekobjectief ideaal om alles vast te leggen van wijde vergezichten tot groepsfoto’s van vrienden. De SX510 HS gebruikt het HS System, dat een gevoelige 12,1 Megapixel CMOS-sensor combineert met een DIGIC 4-processor om met minimale onscherpte de werkelijke sfeer van scènes met weinig licht, zoals een zonsondergang, vast te leggen, terwijl alle kleuren en details bewaard blijven.
Met behulp van de Wifi zijn foto’s en videofilm rechtstreeks vanaf de camera te delen op social media-sites als Facebook, Flickr en YouTube of met de gratis Canon CameraWindow app  te verzenden naar smartphones en tablets.
Beide modellen beschikken ook over een Eco-modus. Dankzij deze functie zijn met de PowerShot SX170 IS 46 procent meer opnamen te maken en 32 procent meer met de PowerShot SX510 HS – ideaal voor dagje uit met het gezin of tijdens vakanties.
De Smart Auto-modus detecteert bij beide modellen tot 32 verschillende scènes en gebruikt vervolgens de juiste instellingen om de perfecte opname te maken. De creatieve programma’s kunnen worden gebruikt om een opname te verbeteren, sfeerbeleving toe te voegen of een uniek perspectief te geven. Zodra gebruikers er aan toe zijn om meer te gaan experimenteren, kunnen ze overschakelen naar volledig handmatige bediening om afzonderlijke camera-instellingen te regelen, waaronder sluitertijd en diafragma.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.