Ads Top

Ook Delta akkoord met Fox

Na Ziggo, UPC en Canal Digitaal heeft ook de Zeelandse kabelaar Delta een overeenkomst gesloten met de sportzender FOX Sports. Delta zal vijf kanalen van FOX Sports gaan doorgeven. Zowel het eerste kanaal van FOX Sports Eredivisie als die van FOX Sports International komen in HD-beeldkwaliteit beschikbaar.
De kanalen van FOX Sports Eredivisie zijn te vinden op de kanaalnummers 421, 423 en 425. FOX Sports 1 Eredivisie HD is te vinden op kanaal 431. Klanten van DELTA met een abonnement op Eredivisie Live hoeven niets te doen. De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd.
DELTA hanteert de adviesprijzen die FOX Sports eerder bekend maakte. Een abonnement op FOX Sports Eredivisie gaat per 1 oktober € 17,95 per maand kosten. FOX Sports International gaat € 11,95 kosten en het combi-pakket FOX Sports € 24,95. Tot eind 2013 geldt voor het combi-pakket FOX Sports een tijdelijk introductietarief van € 19,95 per maand.
Naast de kanalen van FOX Sports voegt DELTA per 1 augustus ook het nieuwe kanaal FOX toe aan het digitale zenderaanbod. De programmering van dit nieuwe kanaal bevat voornamelijk sport, series en films voor een breed publiek. FOX is te ontvangen via kanaal 13. FOX wordt toegevoegd aan het digitale Standaardpakket en is daardoor gratis te ontvangen voor alle digitale televisieklanten van DELTA.  De slogan van FOX wordt overigens FOX op 11 waarbij deze voorkeuze wel wordt toegepast bij de kabelaars Ziggo en UPC. Bij Delta is FOX dus te zien op kanaal 13.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.