Ads Top

Toshiba’s nieuwe reeks Excite-tablets

Toshiba Information Systems Benelux kondigt een nieuwe serie Excite-tablets van 25,7 cm (10,1 inch) aan in drie verschillende versies. De Toshiba Excite Pure, Pro en Write zijn voorzien van Android 4.2, Jelly Bean, de nieuwste versie van het Android-platform, en voldoen elk aan verschillende behoeften van veeleisende gebruikers. Alle versies zijn verkrijgbaar met een optionele Toshiba Keyboard Cover, bijgeleverd of als accessoire achteraf los aan te schaffen. Deze hoes heeft een geïntegreerd mechanisch toetsenbord voor een snelle en accurate tekstinvoer en fungeert tevens als tabletbescherming.
Alle versies hebben een fraaie zilveren afwerking met een stippenpatroon in reliëf voor een steviger grip. Ze zijn slechts 10,5 mm dun en wegen slechts iets meer dan 600 gram. In combinatie met de optionele tablethoes met ingebouwd Bluetooth-toetsenbord is het totale gewicht slechts 1,1 kg.
Alle versies zijn voorzien van een groot capacitief scherm van 25,7 cm (10,1 inch) met een beeldverhouding van 16:10 en ondersteuning van touchscreenbediening met tien vingers. De Excite Write is ook voorzien van Corning® Gorilla Glass 2 dat het scherm extra beschermt tegen krassen en stoten. De accu van de nieuwe Excite-tablets gaat gemiddeld 9,5 uur mee na één keer opladen.
Naast deze gemeenschappelijke kenmerken beschikken de verschillende versies binnen het Toshiba Excite-assortiment alle over hun eigen specifieke functies, bedoeld om meer te halen uit specifieke gebruikstoepassingen. De Excite Pro en Write zijn voorzien van de nieuwste NVIDIA Tegra 4 Quad-Core-processor en bieden een volgens Toshiba een ideale balans tussen multitaskingprestaties, sublieme graphics en efficiënte kracht. Ongeacht of de tablets worden gebruikt om snel te surfen op het web, HD-beelden vast te leggen, games van spelcomputerkwaliteit te spelen of video-inhoud te kijken op het PixelPure-scherm van 2560 x 1600, deze krachtige processor handelt alle taken gemakkelijk af.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.