Ads Top

Nieuwe All-in-One van Toshiba

Vanwege de groeiende vraag van consumenten naar een ranke desktopcomputer die als allround home-entertainmenthub dienst kan doen, introduceert Toshiba de Qosmio PX30t, een nieuwe alles-in-één PC met centrale dataopslagfuncties. Deze universele entertainmenthub bestaat uit een stijlvolle, 58,4 cm (23 inch) slanke, state-of-the-art LED-scherm.
De Qosmio PX30t kan prima ingezet worden als centrale home entertainment PC. De gebruikservaring wordt verder verbeterd door vier Harman Kardon-stereoluidsprekers met een vermogen van 20 watt, ondersteund door DTS Studio Sound.
Aangedreven door de nieuwste generatie Intel®-processors, is de Qosmio PX30t geschikt voor zowel alle voorkomende dagelijkse computertaken als geavanceerde entertainment- en multimedia-applicaties. Via het aanraakscherm hebben gebruikers op elk gewenst moment direct toegang tot hun favoriete websites, sociale netwerken en andere communicatiehulpmiddelen. Het beeldscherm is ook als centraal scherm in te zetten als het apparaat is uitgeschakeld via HDMI-in.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.