Ads Top

WD laat consumenten tegelijk films en tv-programma’s opnemen en afspelen

WD, onderdeel van Western Digital, introduceert de My Book AV-TV, waarmee consumenten meteen via hun smart-tv  honderden uren entertainment kunnen opslaan en afspelen. Ze hoeven daarvoor alleen de My Book AV-TV te koppelen aan een daarvoor geschikte tv. Bovendien kunnen consumenten die live-televisie kijken op een tv die verbonden is met  de My Book AV-TV, de uitzending pauzeren, terugspoelen of naderhand vooruitspoelen.
De My Book AV-TV, verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 1 TB en 2TB1, is makkelijk aan te sluiten op een tv met ingebouwde opnamemogelijkheden en biedt ruim voldoende opslagcapaciteit voor standaard of HD-programma’s. De harde schijf is gebouwd met WD GreenPower-technologie en specifiek ontwikkeld voor de audiovisuele markt om opgenomen videobeelden perfect af te spelen. Dankzij de WD GreenPower-technologie is het stroomverbruik bovendien minder hoog en blijft de temperatuur laag, zelfs in een omgeving met veel elektronische apparatuur.
De schijf heeft een snelle USB3.0-verbinding, waardoor meervoudige HD-streaming mogelijk is voor gelijktijdig opnemen en afspelen als de My Book AV-TV verbonden is met een tv met dubbele tuner. Dankzij de mogelijkheid om gelijktijdig op te nemen, kunnen klanten hun favoriete programma opnemen terwijl ze naar een andere zender kijken. Daarbij zorgt het strakke design van de My Book AV-TV ervoor dat de schijf makkelijk in de meeste tv-meubels en entertainmentconsoles past. De schijf kan liggen of rechtop staan, waardoor hij steeds in de meest optimale positie bij de tv geplaatst kan worden met voldoende ventilatie en een minimum aan warmte rondom de schijf.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.