Ads Top

Presentatie Apple WWDC live via Apple TV

Gebruikers van Apple TV, iOS en MacOS X kunnen vanavond de keynote van Apple tijdens het ontwikkelaarscongres WWDC live volgen. Het ikoontje voor de uitzending is al opgedoken in het scherm van Apple TV.
De kans dat Apple tijdens haar jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie nieuwe hardware gaat lanceren, is niet zo groot. Op zijn best rolt een iets snellere MacBookAir van de band, maar een iPad5 is niet waarschijnlijk. Fabrikant Gumdrop neemt niettemin de gok en lanceert alvast iPad5-hoezen. Maar die zouden best nog wel eens langer dan een half jaar op de plank kunnen blijven liggen.
Logischerwijs draait het bij de Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) toch vooral om de software. Over MacOS X 10.9 – de systeemsoftware voor MacBooks en iMacs – is tot nu toe opvallend weinig naar buiten gelekt.
De nieuwe systeemsoftware voor iPad en iPhone is de eerste die valt onder verantwoordelijkheid van hardware-ontwerper Jonathan Ive. Die zou hebben afgerekend met de glimrandjes en schaduwen van zijn voorganger en hebben gekozen voor een plat minimalistisch (plat) ontwerp. Een voorproefje is reeds te zien in de agenda-app die Apple heeft uitgebracht voor de WWDC

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.