Ads Top

NEC lanceert PH1400U projector voor uitstekende beeldkwaliteit

NEC Display Solutions Europe voegt de nieuwe PH1400U projector aan het portfolio toe. De PH1400U is een 3-Chip Large Venue-projector en is ontworpen voor installaties die het hoogste kwaliteitsniveau met de best mogelijke resoluties vereisen.
De PH1400U-projector biedt een hoge helderheid (13.500 ANSI lumen) en extreme scherpte dankzij de WUXGA (1920x1200)-resolutie en het unieke 3-Chip DLP-systeem, wat zorgt voor een optimale visuele ervaring. Dit in combinatie met de 10-bit Hollywood Quality Video-signaalverwerking, de keuze uit zes bajonet-lenzen en de single projector 3D-ondersteuning maken de PH1400U een flexibele optie voor iedere veeleisende gebruiker.
Dankzij mogelijkheden zoals een gemotoriseerde lensverschuiving, geometrische correctie, stacking-functie, ingebouwde edge blending en lensgeheugen, is de projector eenvoudig te installeren, zelfs in uitdagende ruimtes. Bovendien is de projector eenvoudig aan te sluiten door de vele verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI, DisplayPort, een netwerkhost en analoge en digitale aansluitklemmen. De PH1400U beschikt ook over een dual-lamp systeem voor gegarandeerd functioneren en een volledig metalen, betrouwbare behuizing.
De NEC PH1400U installatieprojector is beschikbaar vanaf juni 2013. De volledige set bevat een infrarood afstandsbediening, handleiding op CD-ROM en gids om snel te starten. NEC Display Solutions Europe biedt een driejarige servicegarantie binnen Europa en een garantie tot zes maanden of tot 1.000 branduren op de lamp.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.