Ads Top

Bol.com introduceert winkelen via televisie

Bol.com zet een volgende stap in online winkelen. Als eerste in Nederland biedt bol.com nu ook de mogelijkheid om via je televisie door de winkel te slenteren en aankopen te doen. Via een app, die in samenwerking met LG Electronics werd ontwikkeld, kun je op je ‘kijkbuis’ niet alleen je favoriete tv-programma’s bekijken maar ook hondenvoer, luiers, boeken of een boormachine bestellen.
Naar verwachting worden dit jaar bijna 1,5 miljoen televisies in Nederland verkocht. Meer dan de helft van deze televisies is een Smart TV. Vanaf nu is op LG’s Smart TV platform een app beschikbaar die toegang geeft tot bol.com. Je kunt hierbij je winkelaccount eenvoudig koppelen aan de app op je televisie en vervolgens beginnen met winkelen. Als je een artikel bestelt via je televisie, kun je achteraf betalen. Bol.com wil Nederlanders altijd en overal toegang geven tot de winkel. Naast winkelen via de desktop, tablet, e-reader, smartphone en diverse apps wordt met winkelen via de televisie een volgende stap in e-commerce gezet.
Michel Schaeffer, marketing directeur bij bol.com: “Als je bedenkt dat Nederlanders per dag zo’n drie uur televisie kijken, dan gaan we ervan uit dat we met het openstellen van onze winkeldeuren via dit medium een enorme groep klanten extra veel winkelplezier kunnen bezorgen. Stel je het gemak eens voor. Als Alain Clark optreedt in De Wereld Draait Door of je ziet een fantastische serie als Homeland op tv, dan is de stap om deze te bestellen nog maar heel klein.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.