Ads Top

NEC Display Solutions lanceert compacte Full HD 3D-projector

NEC Display Solutions Europe lanceert de PE401H semi-professionele Full HD 3D-projector voor vergaderruimtes die de standaard voor 3D-projectors omhoog tilt door de beeldkwaliteit en andere voordelen. Hiermee wordt er voorzien in de vraag van klanten naar een compacte hoge resolutie projector met hoge helderheid en uitstekende prestaties voor vergaderruimtes.
De laatste aanvulling op NEC’s projector-portfolio biedt een reeks aan voordelen voor klanten in het bedrijfsleven en het onderwijs. Dit zijn onder andere een hoge helderheid met perfecte beeldkwaliteit voor zelfs de kleinste details door zijn 1080p resolutie met 2000:1 contrast. Alle HD- en 3D-content, inclusief Blu-Ray, wordt geprojecteerd met een uitstekende beeldkwaliteit door HDMI 3D-ondersteuning.
Het compacte design van 350mm bij 280mm en de grote optische zoom van 1.7x biedt veel flexibiliteit tijdens het gebruik van de projector in middelgrote tot grote vergaderruimtes of klaslokalen. Ondanks deze compacte maat, zorgt de 4000 ANSI lumens ervoor dat de projector geschikt is voor schermformaten tot 130” bij normale lichtcondities in kantoren. De grote 1.7x optische zoom zorgt voor een hoge flexibiliteit bij het positioneren van de PE401H voor het scherm. Dit drukt bovendien de kosten van het vervangen van units die aan het plafond zijn gemonteerd, want de positie van de ophangbeugel hoeft niet aangepast te worden wanneer je een oude projector vervangt.
Een reeks aan input-opties zoals HDMI 3D, Video, S-Video, Computer en Audio zorgen voor een connectiviteit met allerlei typen digitale en analoge input-signalen, zoals desktop computers en notebooks, geluidsystemen, Blu-Ray-spelers en visualisers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.