Ads Top

HDMI 'grenzeloos' verlengen

Officieel kan HDMI maximaal een afstand van tien meter overbruggen over een HDMI kabel, zonder zichtbaar kwaliteitsverlies. Draadloos kan dit al tot maximaal 30 meter, maar dan mag er geen enkel obstakel zijn. Wat als u het signaal met meer dan 10 meter wilt verlengen of naar een andere kamer/ruimte wilt overbrengen? Dan is HDMI verlengen over CAT5 dé oplossing.
Marmitek introduceert de MegaView 80, voor het verzenden van HDMI over CAT5/6. Hiermee kun je de HD content (Full HD 1080p) van uw Digitale TV, Media Center PC, game console of harddisk recorder tot 100 meter verlengen en elders op een TV of projectiescherm bekijken.
Met een HDMI kabel sluit je het HDMI apparaat aan op de zender van de MegaView 80. Deze zet het HD signaal op een CAT5/6 kabel of thuisnetwerk (LAN) en via een Megaview 80 ontvanger haal je het signaal er weer vanaf.
Veel nieuwe huizen zijn uitgevoerd met een CAT5 netwerk. Nu kan dit dus ook eenvoudig gebruikt worden voor het verzenden van HDMI, naar bijvoorbeeld de tv op de slaapkamer, de zolder of de serre. Of u trekt zelf natuurlijk een kabel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.