Ads Top

Nieuwe compacte systeemcamera Samsung

Samsung introduceert de GALAXY NX, de eerste compacte systeemcamera met verwisselbare lens, 3G/4G én Wi-Fi. De GALAXY NX camera is voorzien van 3G/4G technologie, waardoor je altijd via een snelle verbinding toegang hebt tot internet. Zónder afhankelijk te zijn van een Wifi-verbinding.
De DRIMe IV Image Signal Processor bewaakt de snelheid en precisie van de camera, terwijl de 1,6 GHz quad core processor zorgt voor een razendsnelle afhandeling. Ook het vastleggen van snel bewegende objecten is volgens de fabrikant geen enkel probleem meer, dankzij de snelle sluitertijd van 1/6000 seconde. Je kunt er ook voor kiezen om direct een hele serie foto’s achter elkaar te maken met de 8fps fast shooting functie. De nieuwe GALAXY NX legt foto’s haarscherp vast dankzij de 20,3 MP APS-C Sensor.
Een van de grote voordelen van de GALAXY NX is de grote keuze uit verwisselbare lenzen. Je kunt onder meer kiezen uit groothoeklenzen, zoomlenzen en de handige, platte pancake lenzen. Bovendien kun je met Samsungs 45mm 2D/3D lens foto’s en video’s vastleggen in 3D. De ‘True 3D Creator’ zorgt voor het meest ruimtelijke effect. En het resultaat deel je uiteraard direct via 3G/4G LTE. De Samsung GALAXY NX camera is verkrijgbaar vanaf augustus voor een verkoopadviesprijs van € 1.499,- incl. BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.