Ads Top

Abonnementen voor internet en digitale TV steeds populairder

Uit recent onderzoek naar het bestelgedrag van de bezoekers van InternetDealer.nl blijkt dat men in veel gevallen kiest voor een alles-in-één (internet, telefonie en televisie) abonnement. Op de tweede plaats staan de internet-only abonnementen. De derde plaats is voor de internet- en televisie pakketten. Internet en telefonie (7,3 procent) en alleen digitale televisie (3,7 procent) staan onderaan de lijst. 
De populariteit van de alles-in-één pakketten heeft onder meer te maken met de korting die telecomproviders geven wanneer een klant ervoor kiest om alle diensten bij dezelfde aanbieder af te nemen.
Klanten van InternetDealer.nl kiezen er tegenwoordig steeds vaker voor om de vaste telefonie te laten vallen. Internet-only abonnementen, maar vooral ook de internet + televisie pakketten, weten steeds meer de voorkeur te winnen over pakketten waar vaste telefonie in verwerkt is.
In 29 procent van de gevallen wordt er gekozen voor een alles-in-één pakket van ADSL-, VDSL- en glasvezelprovider XS4ALL. Kabelprovider Ziggo is een goede 2e met 25 procent. Eenzelfde trend is te zien bij de pakketten met internet en televisie, waar XS4ALL met 31 procent net boven Ziggo (28 procent) uitkomt. Verder wordt er in 24 procent van de gevallen voor een internet-only abonnement van XS4ALL gekozen, opgevolgd door KPN (21 procent). Voor internet + telefonie is Online het populairst met 33 procent.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.