Ads Top

Ziggo Sport verlengt exclusieve rechten MotoGP

Motorsportliefhebbers kunnen zich opmaken voor het hoogtepunt van het jaar. Ziggo Sport zendt dit weekend de Motul TT Assen volledig live uit. In de aanloop naar het grootste motorsportevenement van Nederland verlengde de sportzender de exclusieve uitzendrechten van de MotoGP™ met vijf jaar. Daarnaast sloot het een partnership met de talentvolle Nederlandse coureur Collin Veijer.

Tijdens de TT in Assen zal Ziggo Sport op Ziggo Sport (kanaal 14) en Ziggo Sport Select live verslag doen van alle trainingen, kwalificaties en races, inclusief voor- en nabeschouwingen en de nieuwe Tissot Sprint. Ervaren verslaggevers en analisten, waaronder Rob Kamphues, Barry Veneman, Rob van Gameren, Iwan van der Valk, Frank Weeink en Nigel Walraven, zullen op het circuit aanwezig zijn om het laatste nieuws en de beste analyses te verzorgen.

Het hoogtepunt van het weekend is de deelname van enkele Nederlandse favorieten. In de Moto3™ klasse heeft Collin Veijer, de jonge belofte uit Staphorst, kans om een thuisoverwinning te behalen. Daarnaast zullen Zonta van den Goorbergh en Bo Bendsneyder in de Moto2™ klasse strijden om de overwinning. Het Ziggo Sport Race Café zal ook uitgebreid aandacht besteden aan de TT Assen, met analyses en interviews met rijders en teamleden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.