Ads Top

HBO Max lanceert de tweede officiële teaser voor The Penguin met Colin Farrell in de hoofdrol

HBO Max heeft de tweede officiële teaser gelanceerd van THE PENGUIN, van Warner Bros. Television en DC Studios, die in september op HBO Max zal verschijnen. Colin Farrell vertolkt de hoofdrol van Oz Cobb (aka The Penguin) in de achtdelige DC Studios miniserie. THE PENGUIN zet de epische misdaadsaga van Batman voort die filmmaker Matt Reeves begon met de wereldwijde kaskraker The Batman van Warner Bros. Pictures. De serie is ontwikkeld door showrunner Lauren LeFranc en draait om het personage dat Farrell in de film speelt.

De serie is geproduceerd door Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, tevens scenarioschrijver en showrunner, Craig Zobel, die de eerste drie afleveringen regisseert, en Bill Carraro.

THE PENGUIN is gebaseerd op personages die voor DC zijn gemaakt door Bob Kane met Bill Finger en wordt geproduceerd door Reeves zijn 6th & Idaho Productions en Dylan Clark Productions in samenwerking met Warner Bros. Television, waar Reeves en 6th & Idaho een algemene deal hebben. Daniel Pipski is ook uitvoerend producent. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.