Ads Top

Vue Gorinchem opent officieel haar deuren op 17 juli 2024

Net wanneer de zomervakantie van start gaat in Gorinchem, opent Vue de deuren van haar nieuwste bioscoop. Vue Gorinchem is van alle gemakken voorzien om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden: de beste beeld- en geluidskwaliteit, zes bioscoopzalen voorzien van maar liefst 572 DeLuxe ligstoelen (elektrisch verstelbare stoelen tot bijna ligstand), verse popcorn, een gezellige bar en een shop. 

Voor de gelukkige winnaars van de kaarten voor de exclusieve Bios Battle zal de bioscoop al op 13 juli open gaan.

Daarnaast zijn er op 15 en 16 juli testdagen, om de bioscoopervaring vanaf 17 juli zo optimaal mogelijk te maken. Tijdens de zomer is er een populair aanbod aan films beschikbaar waaronder Verschrikkelijke Ikke 4, Binnenstebuiten 2, Twisters, Deadpool & Wolverine en meer.

Maar liefst 4.000 enthousiastelingen die zich hebben ingeschreven voor de VIP database, om op de hoogte gehouden te worden over al het nieuws rondom Vue Gorinchem, maken kans op de exclusieve kaarten voor de Bios Battle. 60  winnende VIPs zien als allereerste de bioscoop en ervaren een onvergetelijke filmmarathon. Ook gaan zij tijdens deze Bios Battle de strijd aan met als hoofdprijs je leven lang gratis naar de bioscoop. Ten slotte worden ze in de watten gelegd bij het Van der Valk hotel, dat in hetzelfde complex zit.

Vue Gorinchem bevindt zich aan de Franklinweg 9 te Gorinchem.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.