Ads Top

Vernieuwde HBO Max vandaag van start

Warner Bros. Discovery heeft de plannen gepresenteerd van de vernieuwde HBO Max-streamingdienst tijdens een perspresentatie in Amsterdam. Het vernieuwde HBO Max lanceert vandaag Nederland.

HBO Max brengt het huidige HBO Max, discovery+ en Eurosport samen en biedt naar eigen zegen een verbeterde kijkervaring met een nieuwe app.

De lancering gaat gepaard met de langverwachte terugkeer van de HBO Original-serie House of the Dragon, waarvan het tweede seizoen op 17 juni in première gaat. Daarnaast is een nieuw seizoen van Industry (12 augustus) gepland en verschijnt in het najaar de nieuwe serie The Franchise. Ook Max Originals gebasseerd op populaire Warner Bros. Picures franchises zoals The Penguin, Welcome to Derry (Stephen King’s IT) en de spin-off serie van de blockbusterfilm Dune - Dune: Prophecy - verschijnen dit najaar op HBO Max.  

Tijdens de perspresentatie werd aangekondigd dat acteur en komiek Jeroen van Koningsbrugge in het najaar van 2024 te zien is in een nieuwe serie. Van Koningsbrugge gaat in Europa op reis op zoek naar afgelegen plekken, gebouwen en constructies. Samen met een Urban-Exploring expert komt hij op de meest mysterieuze plekken en duikt hij de geschiedenis in op zoek naar interessante verhalen uit het verleden.

In de zomer lanceert HBO Max eerst een nieuw seizoen van de populaire reality-serie Eating With My Ex: Going Dutch. In Eating With My Ex: Going Dutch – dat terugkomt voor een vierde seizoen in augustus – komen reality-sterren elkaar voor het eerst sinds de break-up weer onder ogen. De ex-koppels krijgen elke gang een nog niet eerder gestelde vraag voor elkaar. Brengt dit laatste avondmaal de exen juist dichter bij elkaar of drijft het hen nóg verder uit elkaar?

Ook is een nieuw seizoen van het meest geliefde transgender koppel van Nederland Louisa & Rowan te zien op HBO Max. Bij de start van hun reality serie tien jaar geleden zagen fans al hoe de twee met elkaar in het huwelijksbootje stapten, maar nu komt hun grote droom uit om óók voor de kerk te trouwen. En waar doe je dit beter, dan in het land van de liefde: La bella Italia! Louisa & Rowan: De Italiaanse Bruiloft is vanaf augustus te zien op HBO Max.

Het tweede seizoen van de hitserie De Frogers: Happy Campers is dit najaar ook te zien bij HBO Max. Het kamperen met de héle familie is de Frogers zo goed bevallen, dat ze weer met elkaar op kampeertrip gaan. Dit keer reizen ze af naar het zuiden van Engeland, in de hoop iets meer zon en minder regen te hebben dan in het eerste seizoen.  

Men de sport add-on - die toegevoegd kan worden aan elk basis-abonnement – volgt de sportfan alles van álle tennis Grand Slams - Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon en US Open, drie grote Grand Tours - Giro d’Italia, Tour de France en La Vuelta a España, verder aangevuld met Tour de France Femmes, 24 Hours of Le Mans, Snooker, PGA Golf, alle UFC events exclusief en alle grote winter sporten World Championship en World Cup-evenementen.*

HBO Max is tijdens de Olympische Spelen de enige plek waar fans álle momenten live en on-demand kunnen bekijken. Het volledige live en on-demand aanbod van de Olympische Spelen van Parijs 2024 is automatisch aan elk basis-abonnement toegevoegd, zodat álle HBO Max-abonnees toegang hebben tot hét sportevenement van het jaar.

Dit jaar worden er door 10.500 atleten, 45 sporten beoefend op 41 locaties en wordt er meer dan 3800 uur aan live content verwacht. Op HBO Max zijn álle olympische sporten live te streamen van begin tot einde, zonder onderbrekingen, en de belangrijkste evenementen zijn met Nederlands commentaar. Met de handige 'Medaille-meldingen' en 'Sleutelmomenten’ hoef je als sportfan niks meer te missen. Exclusief te zien zijn de sporten klimmen, skateboarden, surfen & golf. Naast alle olympische wedstrijden kunnen ook alle Eurosport-programma's live of on-demand gestreamd worden.  

Olympische programmering en presentatoren:

Bonjour Paris – elke ochtend live tussen 8:00-08:45 uur
Live vanaf het Trocadero in Parijs neemt presentator Herbert Cool de dag door en bekijkt welke sporten die dag centraal staan en welke Nederlandse & Belgische atleten in actie komen. Wat worden de mogelijke medaillemomenten en welke momenten mogen we niet missen vandaag?

Live Sport – elke dag tussen 08:45-22:30 uur  
Bekijk de gehele dag door de beste olympische live sport waarbij de focus ligt op de Nederlandse atleten en sporten zoals atletiek, wielrennen, zwemmen, roeien en hockey. Afgewisseld met expert analyses van o.a. Ranomi Kromowidjojo en Jip van den Bos, interviews en de beste verhalen uit Parijs.

Bonne Nuit, Paris – elke avond live tussen 22:45-23:30 uur   
De dagelijkse liveshow Bonne Nuit, Paris wordt gepresenteerd door Neal Petersen die je in drie kwartier bijpraat vanuit Parijs. Met alle hoogtepunten, de Nederlandse prestaties en alle andere belangrijke actie van de dag ben je weer helemaal op de hoogte.

Nesim & Fraasie: Medaille Matties – elke avond vanaf 22:00 uur
Social influencer comic duo Nesim & Fraasie geven een verfrissende en andere blik op de Olympische Spelen! In Parijs dompelen ze zich volledig onder in alles wat met de Olympische Spelen te maken heeft en laten zij een kant zien zoals alleen zij dat kunnen.

Drievoudig olympisch kampioen Ranomi Kromowidjojo gaat voor HBO Max en Eurosport als analist en reporter aan de slag tijdens de Olympische Spelen in Parijs. Uiteraard gaat zij als voormalig professioneel zwemmer de zwemwedstrijden uitvoerig analyseren. Ook doet zij verslag van de verschillende andere sporten. Voor Kromowidjojo een uitgelezen kans om dit keer niet als olympisch deelnemer, maar als echte sportfan de Olympische Spelen te ervaren en mooie reportages te maken van alles wat er gebeurt in Parijs. 

Nieuwe HBO Max-abonnementsvormen  
HBO Max biedt straks verschillende basis-abonnementen aan met daarnaast de mogelijkheid voor een Sport add-on die aan elk basis-abonnement toegevoegd kan worden.  

Basic met Reclame - € 5.99 per maand
(met advertenties, full HD resolutie, streamen op 2 apparaten tegelijk)

Standaard - € 9.99 per maand
(full HD resolutie, streamen op 2 apparaten tegelijk)

Premium - € 13.99 per maand
(full HD of 4k resolutie met Dolby Atmos wanneer beschikbaar, streamen op 4 apparaten tegelijk)

Sport Add-on** - €5.00 per maand
(toepasbaar op elke abonnementsvorm, streamen op 2 apparaten tegelijk)

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.