Ads Top

Jabra kondigt tweede generatie Elite 8 Active en Elite 10 oordopjes aan

Jabra kondigt de nieuwe Elite 8 Active Gen 2 en Elite 10 Gen 2 oordopjes aan. De oordopjes bouwen voort op het succes en hetzelfde ontwerp van de eerste generatie, en tillen de audio-ervaring en het streamen van content naar een hoger niveau.

Beide oordopjes zijn 's werelds eerste oordopjes met een LE Audio smart case*. Deze case is aangedreven door Dolby Audio en zorgt voor nog ruimtelijker geluid en een verbeterde muziekervaring. Ook zijn de oordopjes uitgerust met ‘Natural HearThrough’ voor nog meer bewustzijn van de omgeving. Jabra's Active Noise Cancellation (ANC) is nog sterker gemaakt dankzij de verbeterde midden- en laagfrequente ruisonderdrukking.

Jabra heeft bij deze nieuwe generatie verder gekeken dan de oordopjes zelf en heeft daarom 's werelds eerste LE Audio smart case ontworpen. Het innovatieve ontwerp bevat een dubbele USB-C en 3,5mm jack, waarmee het mogelijk is om content met één druk op de knop universeel te streamen.

De ingebouwde chip, die naadloos in de case is geïntegreerd, zorgt ervoor dat gebruikers moeiteloos audio van verschillende apparaten rechtstreeks naar hun oordopjes kunnen streamen. Met minder vertraging dan de standaard Bluetooth-verbindingen tussen de case en de oordopjes, ervaren gebruikers een betere synchronisatie van audio en video, en dankzij de LC3-codec genieten ze tegelijkertijd van Hi-Fi-geluidskwaliteit. De meegeleverde 2-in-1 kabel verandert de LE Audio smart case in een veelzijdige adapter die op elk apparaat kan worden aangesloten. Bijvoorbeeld op de loopband, aan de TV of aan het in-flight entertainment scherm tijdens een vlucht. Gebruikers kunnen de case gemakkelijk aansluiten en genieten van ruimtelijk geluid dat rechtstreeks naar de oordopjes wordt gestreamd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.