Ads Top

Allerlaatste aflevering van 'Young Sheldon' bij Comedy Central

Helaas komt er een eind aan de veelgeprezen #1-comedieserie van Comedy Central: Young Sheldon. De exclusieve première van de allerlaatste aflevering wordt op maandag 3 juni om 20:30 uur uitgezonden. Daarvoor kunnen fans genieten van een Young Sheldon seizoen 7-marathon vanaf 14:30.

De zeven jaar durende serie eindigt met een voor fans niet te missen finale van twee afleveringen die samen een uur duren. Sheldon verlaat East Texas voor de California Institute of Technology na de dood van zijn vader. Jim Parsons en Mayim Bialik hernemen hun rollen als Sheldon Cooper en Amy Farrah Fowler in een onvergetelijk uur televisie.

Twaalf jaar lang leerde het publiek de iconische, excentrieke en buitengewone Sheldon Cooper kennen in The Big Bang Theory. De serie Young Sheldon, geschreven en geproduceert door Chuck Lorre en Steven Molaro, gaat over de jonge jaren van genie Sheldon Cooper.  Sheldon is in staat is tot geavanceerde wiskunde en wetenschap, wat niet altijd gemakkelijk is in een nest waar kerk en voetbal koning zijn. Terwijl de kwetsbare, begaafde en ietwat naïeve Sheldon met de wereld om probeert te gaan, moet zijn doodnormale familie een manier vinden om met hem om te gaan.

In de serie spelen Lain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Montana Jordan, Raegan Revord en Jim Parsons (als de stem van Sheldon) de hoofdrollen. Chuck Lorre, Steven Molaro, Steve Holland, Nick Bakay, Jim Parsons en Todd Spiewak zijn de uitvoerende producenten. Young Sheldon wordt geproduceerd door Chuck Lorre Productions in samenwerking met Warner Bros.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.