Ads Top

Bezoekers van Art Basel 2024 kunnen kunst nu ook op The Frame bewonderen

Vandaag presenteert Samsung zijn The Frame TV’s op Art Basel in Basel 2024, als eerste officiële visuele display-partner van de beurs. Het evenement vindt dit jaar plaats van 13-16 juni[1] in het expositiecentrum Messe Basel in Bazel, Zwitserland.

Bij de Samsung-stand kunnen bezoekers The Frame Wall bewonderen. Die bestaat uit veertien exemplaren van The Frame en toont kunstwerken in een haarscherpe QLED 4K-beeldkwaliteit. De Highlight Zone toont het brede scala aan kunstwerken dat beschikbaar is in de Samsung Art Store[2]. In de interactieve ruimte ‘Find The Frame Zone’ kunnen bezoekers proberen om The Frame te ontdekken, die verborgen hangt tussen echte kunstwerken.
 
In de Frame Lounge vinden ook twee live discussies plaats (‘The Frame & Chat’). De gesprekken worden gepresenteerd door Daria Brit Greene, curator van de Samsung Art Store, Samsungs abonnementsplatform voor digitale kunst. Het eerste gesprek (op 11 juni) is met Angelle Siyang-Le, directeur van Art Basel Hong Kong en het tweede gesprek (op 12 juni) is met Irene Kim, Global Head of VIP Relations en lid van het Art Basel Management Board. Deze twee Art Basel-leiders delen hun inzichten over trends in de kunst en lichten de samenwerking met The Frame verder toe.
 
The Frame is ontworpen met kunst in gedachten. Als de TV niet in gebruik is, kunnen er kunstwerken of foto’s worden weergeven op het hoogwaardige QLED 4K-scherm. En dankzij het Matte Display dat lichtreflectie tegengaat is de kunst altijd duidelijk zichtbaar, zelfs in lichte kamers, waardoor het nog meer op een echt kunstwerk lijkt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.