Ads Top

Optredens van Dua Lipa en Coldplay op Glastonbury 2024 wereldwijd te zien via BBC.com


BBC gaat voor het eerst een geselecteerd aantal optredens van Glastonbury wereldwijd livestreamen. Zo zijn de optredens van Dua Lipa en Coldplay op The Pyramid Stage te bekijken op het onlangs vernieuwde BBC.com.

Muziekliefhebbers over de hele wereld kunnen inschakelen op de livestream, die wordt geproduceerd door BBC Studios. Het optreden van Dua Lipa is te zien op vrijdag 28 juni van 23:00-00:45 CET en Coldplay’s set op zaterdag 29 juni van 22:45-00:45 CET, via BBC.com/pages/Glastonbury-live. Ook kun je festival hoogtepunten, video's, updates en analyses volgen op de speciale hubpagina.

Dua Lipa, zevenvoudig BRIT en drievoudig GRAMMY Award-winnares treedt voor het eerst op bij het beroemde Pyramid Stage. Zevenvoudig GRAMMY Award-winnaar Coldplay keert voor de vijfde keer terug naar Glastonbury en is daarmee voor het eerst sinds 2016 weer een van de grote acts op het festival.

De BBC brengt sinds 1997 het Glastonbury Festival naar de Britse kijkers en keert in 2024 terug met uitgebreide verslaggeving van het festival. Met op The Pyramid Stage optredens van Dua Lipa, Coldplay en SZA , uitgezonden op al haar platformen. Er zijn meer dan 90 uur aan liveoptredens van de vijf hoofdpodia te zien op BBC iPlayer, 90 uur aan radioprogramma's die live worden uitgezonden vanaf Worthy Farm, uitgebreide tv-verslaggeving en nog veel meer op BBC Sounds.

Meer informatie over de BBC-uitzendingen in het VK in 2024 – een zes weken durende viering van Glastonbury – is hier beschikbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.